Del celler Pere Guardiola de Capmany, autors de l'excels Joncària, per mi el millor vi blanc de Catalunya, arriba aquest Anhel d'Empordà, amb un preu de 6 euros i poc. Té les varietats Macabeu 85% i Garnatxa blanca 15%.
Com resa la contraetiqueta, la verema és manual i es fa una maceració pel.licular en fred de les dues varietats per separat. El most flor fermenta a temperatura controlada de 15-16 graus. El Macabeu té una criança de 4 mesos en barrica. Embotellat a finals de març 2011. DO Empordà és clar.
Valoració: bo però no gaire original. Un pèl car. Amb la crisi aquest vi hauria de valer entre 3 i 4 euros. Clar que parlar d'aquest ajustament de preus és obrir la caixa de Pandora.
Com resa la contraetiqueta, la verema és manual i es fa una maceració pel.licular en fred de les dues varietats per separat. El most flor fermenta a temperatura controlada de 15-16 graus. El Macabeu té una criança de 4 mesos en barrica. Embotellat a finals de març 2011. DO Empordà és clar.
Valoració: bo però no gaire original. Un pèl car. Amb la crisi aquest vi hauria de valer entre 3 i 4 euros. Clar que parlar d'aquest ajustament de preus és obrir la caixa de Pandora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada